PC

Ubisoft najavio PvP pucačinu Project Q

Ubisoft je razigrano potvrdio tokom vikenda da rade na MOBA igri koja je žprocurila nazvanom ‘Project Q’, tvitujući: “Pa, čuli smo da ste čuli…” Igra, za koju Ubisoft insistira da nije Battle Royale uprkos njenoj jakoj sličnosti sa drugim battle royale naslovima koji će ostati neimenovani, još uvek su u ranoj fazi razvoja. Ubisoft je sada ponudio registraciju za testiranje i ažuriranja preko Ubisoft Connect-a.

Project Q će verovatno dobiti bolje ime pre objavljivanja, kao što je NotFite ili tako nešto. Ubisoft je do sada samo Project K opisao kao „ZABAVAN!“ i kažu da je to arena za timske borbe koja sadrži „različite PvP modove“. I ne postoji plan za implementaciju NFT-a. Igrači Ghost Recon Breakpoint-a nisu bili previše zainteresovani za Ubisoft Quartz, Ubisoftov prvi pokušaj da uvede NFT u svoje igre. Očigledno, Ubisoft misli da ljudi „ne shvataju“ privlačnost blockchaina.

Postojanje Project Q je procurilo bezbroj puta od kraja prošle godine. Još u novembru, Project Q je bio jedna sa liste Ubisoft igara kodnog naziva u razvoju koje su proizašle iz velikog curenja GeForce Now. Više detalja tada nije bilo. Široka je lista curenja GeForce Now, od kojih su neke igre – poput God Of War i klasičnih GTA remastera – objavljene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top