PC

The Division 2 konačno dobija novi sadržaj ove nedelje

Ubisoft je otkrio da The Division 2 konačno dobija novi sadržaj. Ovo je prva velika zakrpa igre u 2022. i stiže uporedo sa novom sezonom. Season 9: Hidden Alliance će uključivati uobičajeno: novu metu, novu opremu i oružje, i novi Battle Pass.

Ali tu je i mnoštvo besplatnih dodataka, u vidu kooperativnog režima Countdown, i nove funkcije za nadogradnju oružja pod nazivom Ekspertise. Hidden Alliance počinje ovog četvrtka, 12. maja.

Countdown je kooperativni režim za osam igrača koji svakome daje zadatak da očisti elektranu od neprijatelja i drugih opasnosti. Igrači su podeljeni u dva tima po četiri i imaju samo 15 minuta da obave posao. Svaki tim će se rasporediti na zasebnoj lokaciji i suočiti se sa jedinstvenim izazovima i ciljevima. Zamislite to kao neku vrstu raid-lite iskustva.

Expertise, s druge strane, je funkcija koja omogućava igračima da nadograde predmete jednostavnim korišćenjem. Što više koristite neki predmet ili oružje, to ćete više rangova znanja zaraditi sa njim. Kada predmet dostigne najviši rang, moći ćete da nadogradite njegovu osnovnu statistiku.

Hidden Alliance je prva od tri sezone zakazane za 2022. godinu, iako Ubisoft nije rekao koji novi sadržaj igre, ako ga ima, možemo očekivati od druge dve sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top