PC

Valkyrie Elysium izlazi 11. novembra

Square Enix je najavio da će VALKYRIE ELYSIUM doći na PC preko Steam-a 11. novembra. Kako bi proslavio ovu najavu, izdavač je objavio i novi trejler koji možete pronaći ispod.

Valkyrie Elysium je akcioni RPG koji uključuje prepoznatljive Einherjar i kombinovane sisteme serijala, omogućavajući igračima da uživaju u brzoj, trodimenzionalnoj borbi. Jedinstveni umetnički stil igre lepo prikazuje svet koji se urušava dok se Ragnarok nazire. Pored toga, Motoi Sakuraba se vraća kako bi obogatio naslov nezaboravnim zvučnim zapisom.

Igrači će letjeti kroz bojno polje i izvoditi akcije velike brzine pomoću novog sistema Soul Chain u igrici. Igrači će koristiti široku lepezu sposobnosti i veština koje su Valkiri na raspolaganju da bi oslobodili razorne kombinacije.

Štaviše, igrači će moći da prizovu Einherjar, jake ratničke duhove koje je odabrala Valkira, da im pomognu u borbi. Naravno, igrači takođe mogu da unaprede svoje oružje, veštine i kombinacije Einherjar/Božanskih umetnosti da bi prilagodili svoj stil igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top