PC

Procurelo još detalja za Assassin’s Creed Mirage

Više detalja je izašlo na površinu nakon što je Ubisoft zvanično najavio novi unos u Assassin’s Creed franšizi. Kao što je slika koju je podelio izdavač sugerisala, radnja će biti na Bliskom istoku, tačnije u gradu Bagdadu.

Prema Jutjuberu j0nathanu (preko Rebs Gaminga), glavni grad Iraka će biti jedini grad u kojem ćete igrati u Assassin’s Creed Mirage. Metropola je navodno podeljena na četiri okruga, od kojih svaki ima bossa koji kontroliše to područje.

Predstojeća igra će se naizgled vratiti korenima serije, prateći pristup „povratku na osnove“ i vraćajući omiljene mehanike kao što su bacanje noževa, skrovišta na krovovima i više parkura. Pored vraćanja fenjera da brzo skrene ugao zgrade, od AC: Mirage se takođe očekuje da uvede dugačke stubove koji će vam omogućiti da stignete do udaljenih zgrada. Štaviše, očekujte veće gomile NPC-ova, uporedivo sa Assassin’s Creed Unity, i usporene atentate, uglavnom vazdušne.

Ubisoft je već potvrdio Assassin’s Creed Mirage. Očekujemo da saznamo više o novoj igri tokom Ubisoft Forward-a sledeće nedelje. Ovo za sada i te kako zvuči uzbudljivo, pogotovu pošto nećemo imati zamarajuće RPG elemente i ostale sitnice koje su bile u Odyssey i Ragnarok.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top