PC

Najavljen poslednji DLC za Assassin’s Creed Valhalla

Posted on

Ubisoft je najavio The Last Chapter, još jednu, poslednju, DLC ekspanziju za epski akcioni RPG Assassin’s Creed Valhalla.

The Last Chapter će biti besplatni quest-line dodat igri, vraćajući se još jednom liku Eivora i istražujući još neke mitološke veze lika sa Odinom – ovo se dogodilo u prethodnoj ekspanziji. Čini se da trejler nagoveštava neke smicalice koje se menjaju u vremenu, a Ubisoft kaže da će se ponovo ujediniti sa likovima iz okruženja.

Ova poslednja besplatna nagrada za Assassin’s Creed Valhalla došla je usred poplave najava vezanih za 15. godišnjicu franšize. Na putu je mobilna igra otvorenog sveta koja će igrače odvesti u drevnu Kinu, ali postoje i dve glavne igre Assassin’s Creed u razvoju u Ubisoft Quebec i Ubisoft Montreal. Assassin’s Creed Codename Red će konačno odvesti igrače u feudalni Japan, dok je Codename Hexe misteriozniji – pročitajte više o njima ovde. Oh, a tu je i Assassin’s Creed Mirage.

Prošlo je nekoliko godina otkako je Valhalla lansirana zajedno sa konzolama nove generacije krajem 2020. godine, kulminacija tri igre koje su istraživale RPG igranje otvorenog sveta prvi put viđeno u Origins.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version