PC

I dalje ima nade za Scalebound, iako Xbox trenutno nema šta da podeli

Još u februaru, PlatinumGames je javno izjavio da želi da oživi Scalebound i ponovo radi sa Microsoft-om. Microsoft u to vreme nije odgovorio na ovo, ali je sada u japanskom intervjuu, vođa Xboxa, Fil Spenser, konačno prokomentarisao situaciju.

Otkazivanje Scalebound-a je bilo veliko razočarenje za fanove još 2017. U godinama od tada, PlatinumGames je tražio da zakrpi stvari sa Microsoftom, čak se i trudio da odbrani Xbox tim i priznao je krivicu na obe strane. Stvari su došle do vrhunca još u februaru, kada je Platinum uputio legitiman apel da se Microsoft vrati za pregovarački sto.

Prošli su meseci bez novosti. Za sada, Platinum ne govori ništa više o Scalebound-u, a prema rečima direktora Xbox-a, Fila Spensera, ni Microsoft trenutno nema šta da kaže. U nedavnom intervjuu za japanski sajt Game Watch, Spensera su pitali da li je moguće oživljavanje Scalebound-a. Kako je izvestio VGC, Spenser je rekao da „trenutno nema šta da se kaže“ o Scalebound-u, ali nije potpuno odbacio ideju reboota.

Dok je PlatinumGames radio na Scalebound-u, franšiza je u vlasništvu Microsofta, što znači da Microsoft treba da bude uključen u bilo koju vrstu napora za oživljavanje. Za sada nemamo čvrst odgovor, ali dobra vest je da niko nije isključio povratak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top