PC

Modern Warfare 2 BETA je bila najveća u istoriji Call of Duty franšize

Svake godine, pre pravog izdavanja igre, Activision organizuje beta period testiranja za Call of Duty, pružajući fanovima rani uvid u mape, oružje, mehaniku i još mnogo toga što dolazi sa predstojećim FPS-om. Beta period za Call of Duty Modern Warfare 2 je završen, a izdavač je sada otkrio da je to bio najveći u istoriji franšize.

Objavljujući na svom blogu, ‘Call of Duty Staff’ je rekao da su „Call of Duty igrači učinili da Modern Warfare II Open Beta bude najveća Beta u istoriji franšize — najviše igrača, najviše sati igranja i najveći broj mečeva na PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X|S i PC platformama kombinovano.

Call of Duty Warzone Mobile je takođe doživeo impresivan rani uspeh, a studio je otkrio da je „Zajednica iza Call of Duty imena već učinila Warzone Mobile najbržom Activision, Blizzard i King mobilnom igrom koja je dostigla 15 miliona predregistracija na Google Play“. Iako možda nisu tako impresivni kao rezultati viđeni za MW2, uzbuđenje koje okružuje Warzone za mobilne uređaje je primetno.

Call of Duty Modern Warfare II je nastavak reboota iz 2019. koji je mnogima pomogao da se serija revitalizuje. S obzirom da su i Call of Duty Black Ops Cold War i Vanguard videli mešovite prijeme, mnogo toga leži na ramenima MW2. Ako je sudeći beta testu za nama, onda će ovo biti dobra godina za Call of Duty.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top