PC

Nekoliko Silent Hill igara je navodno u izradi

Režiser filma Silent Hill tvrdi da Konami ima “nekoliko” igara u razvoju.

Komentari su dati tokom nedavnog francuskog video intervjua (preveo Resetera), u kojem je režiser Kristof Gans tvrdio da nekoliko timova trenutno razvija više igara Silent Hill.

Gans je režirao film Silent Hill iz 2006. i navodno je napisao scenario za novu produkciju.

„Znam nešto o [sledećoj igri Silent Hill]. Radim sa Silent Teamom, originalnim kreatorima. Radim u saradnji sa Konamijem“, navodno je rekao.

Kada je anketar pitao ko razvija igre, Gans je odgovorio: „To je Konami, postoji nekoliko igara. Navedeno je da nekoliko timova radi na igrama i da je izdavačev cilj da oživi franšizu. Ovaj rad na nekoliko naslova istovremeno je navodno inspirisan uspehom rimejk izdanja iz Resident Evil franšize.

Komentari direktora poklapaju se sa raznim medijskim izveštajima o Konamijevim predstojećim planovima za Silent Hill, ali nije jasno da li on potvrđuje priče ili ih jednostavno ponavlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top