PC

Splinter Cell Remake u problemima, čelnik iza igre napustio Ubisoft

Iako se stvari dobro odvijaju za Dead Space Remake, isto se ne može reći za Splinter Cell Remake kompanije Ubisoft. Izdavač je najavio planove da prepravi originalnu stealth akcionu igru prošle godine, ali razvojni tim još uvek želi da poveća svoj tim za pisanje, a sada režiser igre napušta Ubisoft.

Ubisoft nije prikazao nijedan snimak Splinter Cell Remake-a kada je prvi put najavio projekat, tako da nismo sigurni koliko je posla već uloženo u igru u ovom trenutku. Međutim, prošli smo skoro celu godinu bez ažuriranja, i obično kada dođe do velike promene rukovodstva na projektu, to dovodi do daljih odlaganja jer će novi možda želeti da promeni nekoliko stvari.

Remake je prvobitno trebalo da režira David Grivel, koji je ranije radio na Ghost Recon, Assassin’s Creed, Far Cry i poslednjoj velikoj igri Splinter Cell – Blacklist. Nakon 11-godišnje karijere u Ubisoftu, Grivel sada napušta kompaniju u „novu avanturu“, otkrio je na LinkedIn-u (preko VGC-a).

Ovo sada znači da će Splinter Cell Remake-u trebati novi režiser, a tim takođe angažuje da doda svoje umetničko i spisateljsko osoblje. Imajući sve ovo na umu, moglo bi proći neko vreme pre nego što Ubisoft bude spreman da objavi ažuriranje rimejka.

Ovo ne bi bio jedini Ubisoft remake koji se suočava sa nekim problemima. Kompanija je morala da ponovo pokrene projekat rimejka Prince of Persia, i nakon nekoliko najavljenih odlaganja, igra više nema datum izlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top