PC

Prva Witcher igra postala trajno besplatna putem GOG Galaxy

U svetlu skorašnjih vesti o tome da The Witcher dobija Remake, u kojem se gradi od temelja u Unreal Engine 5, originalni naslov je sada zauvek besplatan na GOG Galaxy.

The Witcher ima neverovatnih 13 godina i definitivno više zaslužuje rimejk od nekih drugih naslova koji su ih dobili u posljednje vrijeme (gledajući recimo, Horizon Zero Dawn). Ovo takođe nije prvi put da je igra postala besplatna za igranje, ali ovaj put će zauvek ostati besplatna.

Ako tek treba da igrate igru ili jednostavno želite da je ponovo pogledate pre nego što se pojave nove vesti o rimejku, sada je vaša šansa da to uradite bez trošenja dinara. Bez obzira na to, fanovi na GOG forumima nisu srećni zbog ovoga.

Besplatna igra? Kako ljudi mogu biti nezadovoljni? Pa, problem je GOG Galaxy. Umesto da budete jedna od mnogih drugih igara koje možete jednostavno da kupite i instalirate preko GOG-ove web stranice, zapravo morate da instalirate GOG-ov Galaxy klijent da biste instalirali The Witcher.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top