PC

Electronic Arts radi na 3 Marvel igre

Tokom leta, čuli smo glasine da je kompanija EA potpisala ugovor o licenciranju sa Marvelom koji će omogućiti da izdavač radi na više novih igara. U ovom trenutku, igra Iron Man, studija EA Motive je zvanično najavljena, a šuška se da još jedan EA studio radi na Black Panther naslovu.
Kako se ispostavilo, u pripremi je i nenajavljena treća igra.

Kao deo originalnog saopštenja za štampu studija Motive za igru Iron Man, EA je potvrdila da radi na „višestrukim“ Marvel projektima. Za sada nijedna druga igra nije zvanično najavljena, ali izveštaji tvrde da će Black Panther u nekom trenutku u budućnosti od EA dobiti akciono-avanturnu igru za jednog igrača.

Sada je, kako je izvestio Bloomberg, izašlo na videlo da EA i Marvel imaju dogovor za ukupno tri igre. Za sada, nema reči o tome šta će biti treća igra, tako da bi to mogla biti još jedna igra za jednog igrača ili bi mogla biti eksperimentalnija igra za više igrača koja se oslanja na stalni prihod i monetizaciju.

EA nema utvrđen raspored za ova izdanja igara. EA Motive je trenutno u pretprodukciji za Iron Man, pri čemu se većina kompanije fokusira na predstojeći Dead Space Remake. Nakon toga, resursi će se prebaciti i studio će krenuti u dug proces produkcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top