PC

The Witcher Remake će imati otvoreni svet

FOTO: CD Projekt Red

CD Projekt Red je naučio mnogo nakon što je napravio prvu igru u The Witcher franšizi, a ujedno i prvu igru u istoriji studija. Iako se hardkor fanovi sa zadovoljstvom osvrću na taj naslov, većini je nedostupan zbog toga što nikada nije izašao za konzole, a da ne spominjemo zastarele vizuelne prikaze i gejmplej. Srećom, rimejk je na putu, a CD Projekt Red je sada potvrdio da će imati otvoreni svet.

Kao što je ranije najavljeno u oktobru, The Witcher dobija rimejk. Rimejk će koristiti iste alate kao i nova Vitcher trilogija, koja prelazi sa Red Engine na Unreal Engine 5. Originalni Witcher je objavljen 2007. za PC, koristeći stari Bioware endžin. Borba u igri je zasnovana na tajmingu, pretvarajući iskustvo više u igru ritma, a ne u akcionu igru. Originalna igra je takođe imala više otvorenih područja od The Witcher 2, ali tehnologija u to vreme nije postojala da se izgradi istinski otvoreni svet, nešto što se sada i te kako promenilo skoro deceniju kasnije.

U svom najnovijem pozivu sa investitorima, izvršni direktor CD Projekta, Adam Kicinski, potvrdio je da će rimejk sadržati mapu otvorenog sveta, nešto što je kompanija prvi put predstavila sa The Witcher 3. Iako je The Witcher sadržao zone velikog nivoa, to nije bio pravi otvoreni svet , a sa The Witcher 2, CD Projekt Red je odlučio da napravi linearniju igru sa boljim borbenim sistemom.

Iako nije potvrđeno, rimejk će verovatno imati i potpuno renoviran borbeni sistem, verovatno u skladu sa svim promenama koje studio planira da uvede za novu Witcher trilogiju. Što se tiče vremena kada ćemo igrati The Witcher remake, igra je još nekoliko godina od objavljivanja, tako da je pred nama dugo čekanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top