PC

Beyond Good & Evil 2 je i dalje u ranoj fazi razvoja

FOTO: Ubisoft

Glasine o Beyond Good & Evil 2 protežu se još od 2007. godine, a kasnije je potvrđeno da je igra u razvoju 2008. Nakon toga, BG&E2 je otišao u hibernaciju, da bi konačno ponovo otkriven na E3 2016. Nažalost, čini se da se tim mučio da progura igru kroz proizvodni proces, a Beyond Good & Evil 2 je još uvek u ranom razvoju.

Kako je izvestio Insider Gaming, neuhvatljivi Beyond Good & Evil 2 je daleko od spremnosti, jer se kaže da je još uvek u “fazi blokiranja” – što znači da se svet igre trenutno sastoji samo od „golih planeta sa nezavršenim strukturama za zgrade. Sve strukture koje su imale neki oblik detalja bile su veoma lošeg kvaliteta; skoro kao da se igra igrala na ultra-niskom podešavanju.”

Štaviše, iako je igra dobila neki oblik playtesta – kako interno tako i eksterno – Ubisoft je ovim plejtesterima navodno rekao da je igra još uvek u „ranom razvoju“, što znači da je naslov verovatno godinama udaljen od objavljivanja.

Kada je Beyond Good & Evil 2 prvi put ponovo otkriven, bilo je jasno da je rad na igri tek počeo. Nažalost, čini se da je za 6 godina od njegovog ponovnog otkrivanja malo napretka učinjeno u naslovu. Nadamo se da će tim uspeti da pronađe inspiraciju, budžet ili bilo šta drugo što je potrebno da završi igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top