PC

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je “najobimniji” DLC iza kojeg stoji CD Projekt Red

FOTO: CD Projekt Red

CD Projekt Red se našao u neobranom grožđu zbog uzvišenih izjava koje su podizale očekivanja datih fanovima kroz razvoj Cyberpunk 2077. U nedavnom poljskom intervjuu, kompanija je izjavila da će Phantom Liberty, predstojeća ekspanzija za Cyberpunk 2077, biti njena „najveća ekspanzija“ do sada, ali postoji važno upozorenje koje je izgubljeno u prevodu.

U razgovoru sa poljskim izdanjem, Parkiet, CD Projekt Red menadžer za odnose sa investitorima, Marek Bugdol, otkrio je da je Phantom Liberty „najveća ekspanzija kompanije do sada“, citat koji je brzo dospeo na naslovne strane i o kome su izveštavali mnogi. PR menadžer CD Projekt Red, Radek Grabovski, javio se na Twitteru da bi istakao da u punom citatu Bugdol pojašnjava da misli na budžete, a ne na sadržaj.

CD Projekt Red nas je sve impresionirao sa svoja dva fantastična proširenja za The Witcher 3. Dok je Hearts of Stone doneo otprilike 10 sati novog sadržaja, Blood and Vine se osećao kao cela druga igra sa dugačkim glavnom zapletom, novim sporednim misijama i celinom nova oblast mape za istraživanje.

Sa Phantom Liberty, znamo da će se odigrati u novom delu Night Sitija, tako da će postojati nova područja mape za istraživanje i nova glavna linija zadataka za igranje, postavljena pre kraja glavne igre. Trenutno je proširenje „na pravom putu“ sa svojim razvojnim rasporedom i trebalo bi da bude objavljeno kasnije ove godine, ali za sada nema zvaničnog datuma objavljivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top