PC

Rainbow Six Siege ima “mišolovku” za varalice, povećava input lag

FOTO: Ubisoft

Poslednjih godina, timovi koji stoje iza sistema protiv varanja eksperimentišu sa dodatnim načinima za suzbijanje upotrebe cheatova u igrama. U Call of Duty, oni koji su uhvaćeni da varaju u toku igre mogu izgubiti sposobnost da vide i čuju neprijatelje. Rainbow Six Siege tim pokušava nešto malo drugačije – nepodnošljivi input lag.

U ažuriranju objavljenom prošle nedelje, Ubisoft je potvrdio da će Mousetrap, njegova najnovija mera protiv varanja uskoro biti objavljena. Ovo je prvenstveno namenjeno korisnicima konzola, sa planovima za otkrivanje onih koji koriste dodatnu opremu za povezivanje miša i tastature na Xbox i Playstation.

Tim za borbu protiv varanja Rainbow Six Siege tvrdi da je pronašao način da pouzdano otkrije upotrebu alata za lažiranje unosa od strane igrača kako bi stekli nepravednu prednost na konzolama. Umesto momentalnog bana, sistem protiv varanja će početi da dodaje latenciju pokretima igrača koji vara. Latencija će nastaviti da raste, što će dovesti do situacije u kojoj bi igra trebalo da postane nemoguća za igranje.

Ubisoft je otkrio da su ovi uređaji za lažiranje ulaza mnogo rasprostranjeniji među visokim rangovima na konzolnoj verziji R6 Siege. Pretpostavlja se da će nastavak korišćenja ovih uređaja na kraju dovesti do zabrane, ali prvo, sistem protiv varanja će učiniti sve što može da vas natera da ga isključite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top