PC

Counter-Strike 2 stvarno postoji! Beta stiže uskoro

Counter Strike

Pre nekoliko dana, reference na Counter-Strike 2 pronađene su u Nvidia drajveru. Sada, novi dokazi sugerišu da ovo nije bila greška, u stvari, izvori sada tvrde da je Counter-Strike 2 zaista na putu i ​​da je trenutno „visoki prioritet“ u Valveu, sa planovima za pokretanje beta verzije u martu ili aprilu.

Ričard Luis, dugogodišnji esport novinar, razgovarao je ove nedelje sa nekoliko svojih izvora koji su potvrdili da je nova Counter Strike igra u razvoju i da se interno naziva Counter-Strike 2. Očigledno, nova verzija igre je u razvoju već duže vreme.

Ovo će biti dugo očekivana „Source 2“ verzija Counter-Strike-a, koja donosi poboljšanja grafičke vernosti. Izvori su takođe rekli da su poboljšanja u mečmejkingu veliki fokus, jer se Valve nada da će usluge trećih strana kao što je FACEit učiniti manje potrebnim za kompetitivne igrače. Valve takođe može da parira Valorant-u sa serverima od 128-tickova, što je još jedno poboljšanje koje su igrači tražili.

Prema izveštaju, ova nova verzija Counter-Strike-a je „uskoro spremna za rad“ i beta bi trebalo da se desi uskoro. Trenutno, igru testiraju profesionalni igrači u Valveovom štabu, kao i nekoliko nezavisnih kompanija za testiranje igara.

Kao i uvek sa bilo čim u vezi sa Valveom, planovi se mogu promeniti bez upozorenja i sama kompanija neće potvrditi igru dok ne bude spremna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top