PC

Capcom dostigao istorijsku vrednost akcija zahvaljujući izlasku RE4 Remake

FOTO: Capcom

Cena akcija kompanije Capcom danas je dostigla najviši nivo u istoriji.

Kao što je primetio konsultant za industriju igara dr Serkan Toto, akcije kompanije su ranije danas na Tokijskoj berzi dostigle 4,865 ¥ (36,42 dolara).

Ovo označava najvišu cenu akcija u istoriji kompanije i najnoviji znak nastavka rasta kompanije koja je, ovoga puta pre 10 godina, imala cenu akcija od svega 390 jena (2,92 dolara).

Najnoviji nalet može se delimično pripisati uspehu Resident Evil 4 Remake, koji je prodat u preko 3 miliona jedinica u prva dva dana.

Capcom je u januaru rekao da je na putu da proda više igara u ovoj fiskalnoj godini nego u bilo kojoj drugoj u svojoj istoriji.

Kompanija je saopštila da očekuje da će prodati 40 miliona jedinica igara do kraja fiskalne godine koja se završila 31. marta, a izdavanje Resident Evil 4 Remake 24. marta trebalo bi da je završni deo tog uspeha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top