PC

Evo još jedne zombi pucačine – John Carpenter’s Toxic Commando

FOTO: Saber Interactive

John Carpenter, legendarni reditelj horor filmova, udružuje se sa Focus Entertainment i Saber Interactive kako bi napravio first-person pucačinu pod nazivom John Carpenter’s Toxic Commando. U ovoj kooperativnoj igri, igrači moraju da unište Sludge God-a, zlog stvorenje koje može pretvoriti ljude u zombije.

Igra će koristiti Swarm Engine studija Saber, koji može generisati na stotine zombija po nivou (trejler ispod), i biće objavljena 2024. godine za Xbox Series X/S, PS5 i PC.

Carpenter je izjavio da je uzbudljivo sarađivati na novoj video igri sa Focus-om i Saber-om. “Stvarno volim da pucam u zombije. Oni mi govore da se zovu ‘zaraženi’, ali to su ghoulovi. Lepo eksplodiraju i ima ih puno. Ljudi će obožavati ovu igru”, rekao je Carpenter.

Tim Willits, kreativni direktor Saber Interactive, izrazio je uzbuđenje zbog saradnje sa izdavačem Focus i John Carpenter-om. “Njegova jedinstvena vizija, neprevaziđena stručnost u pripovedanju i sposobnost stvaranja imerzivnih atmosfera pomogli su nam da podignemo ovo potpuno novo iskustvo inspirisano 80-im na sledeći nivo”, rekao je Willits.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top