PC

Lies of P dobio datum izlaska, demo se može odmah preuzeti

FOTO: Round8 Studio

Nakon uspeha Souls franšize, mnogi timovi su pokušali da izdvoje svoju nišu unutar žanra. Jedna od uzbudljivijih igara je nadolazeći Lies of P, koji vam omogućava da igrate kao Pinokio u okrutnom Belle Époque svetu. Summer Game Fest Kick Off je doneo mnoga iznenađenja, uključujući i demo za Lies of P.

Tim u Round8 Studio je objavio trejler fokusiran na priču i najavio datum objavljivanja igre – 19. septembar 2023. godine. Iako je jedan mesec kasnije nego što se očekivalo, uzbudljivo je dobiti pravi datum lansiranja za igru.

Još uzbudljivije je što je demo dostupan odmah na svim platformama (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC). Demo sadrži prva dva poglavlja igre, uključujući izazovne susrete sa bosovima i upoznavanje sa ključnim likovima.

Lies of P obećava satima gejmpleja i jedinstvena područja za istraživanje. Demo samo ogrebotine površine punog sadržaja igre kojem se fanovi mogu radovati na lansiranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top