PC

Epic Games Store deli 2 igre ove nedelje

Epic Games Store je objavio dve besplatne igre za nedelju dana počevši od 15. juna – Guacamelee! i Guacamelee! 2. Takođe su otkrili da će ih zameniti igra theHunter: Call of the Wild 22. juna. Obe Guacamelee igre će biti dostupne za preuzimanje do četvrtka, 22. juna u 17 sati po našem vremenu.

Raznolikost naslova koje je Epic Games Store objavio ovog meseca je impresivna. Pre Guacamelee!, fanovi su mogli da preuzmu Payday 2 – kooperativnu heist pucačinu. Guacamelee igre su 2D Metroidvania platforme sa elementima tuče, dok je theHunter: Call of the Wild simulacija lova. Svaki naslov privlači određeni broj fanova, ali theHunter je možda najspecifičniji od svih njih. Ipak, oni koji traže realističnu simulaciju lova mogu je preuzeti na EGS.

Prema OpenCritic, theHunter: Call of the Wild ima prosečnu ocenu vrhunskih kritičara od 68, sa samo 28% kritičara koji ga preporučuju. Međutim, igra se mnogo promenila od svog prvobitnog izdanja 2017. godine. Promene uključuju redizajn, sisteme bodovanja životinja, prepravke oružja i dodatna lovišta širom Severne Amerike, Evrope, Okeanije i drugih mesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top