Vesti

Leakovane mape za Call of Duty Modern Warfare 3

Bez zvaničnih medijskih objava o navodnom Call of Duty: Modern Warfare 3, leakeri su možda zauzeli tu prazninu, objavljujući seriju slika koje navodno prikazuju novu igru i vraćanje nekih klasičnih mapa. Dok igrači čekaju zvanično otkrivanje ove veoma iščekivane igre, Activision se pobrinuo da i dalje postoji stalni tok sadržaja za najnoviji ulazak u franšizu, sa nedavnim glasinama koje sugerišu mogući crossover između serije “The Boys” sa Amazona i Call of Duty: Modern Warfare 2.

Detalji su i dalje oskudni o onome što Activision ima u planu za navodni treći deo svog niza Call of Duty: Modern Warfare rebootova, mada se može pretpostaviti da će uglavnom pratiti formulu koju su postavila dva prethodnika. Počevši od izlaska Call of Duty: Modern Warfare 2019. godine, rebootovana serija donosi povratak omiljenih likova poput SAS kapetana Johna Price-a u novoj priči koja je inspirisana originalnim igrama. Iako ove reboot verzije klasične serije sadrže mnoge značajne promene u odnosu na izvorni materijal, povremeno se i dalje mogu videti gestovi prema njihovim korenima, kao što je nedavni debi emblema Call of Duty: Modern Warfare 2 koji sadrži humorističku referencu na igru iz 2009. godine.

Prema vestima koje je prvi objavio Insider Gaming, leakeri su objavili što tvrde da su prve slike iz Call of Duty: Modern Warfare 3. Objavljene na Twitteru preko naloga @CoD_Perseus, slike prikazuju modernizovane verzije mapa Terminal i Scrapyard iz originalnog Call of Duty: Modern Warfare 2. Insider Gaming je obično pouzdan izvor kada su u pitanju glasine o popularnoj pucnjačkoj franšizi Activisiona, a ranije ove godine su objavili prve procurele informacije o Call of Duty: Modern Warfare 3 koje su potvrdile naslov igre i da će je razviti Sledgehammer Games.

Korisnici na Twitteru su imali različite reakcije na navodno procurele fotke iz Call of Duty: Modern Warfare 3. Dok su neki bili srećni što se čini da se klasične lokacije vraćaju u franšizu, drugi su bili tužni što slike prikazuju reimaginirane verzije starih lokacija umesto potpuno novih mapa za treći deo Call of Duty: Modern Warfare. Izražavajući svoje razočaranje povratkom klasičnih mapa, jedan korisnik je izjavio da “izgleda sjajno, moram priznati, ali neće se igrati kao 2009.” pre nego što je predložio da Activision razmotri prilagođavanje brzine kretanja za novi naslov kako bi ga više uskladili sa prethodnim igrama iz Call of Duty serijala.

Activision verovatno neće potvrditi ili demantovati autentičnost ovih procurelih slika, ali već izazivaju uzbuđenje među nekim fanovima franšize. Za sada, igrači će morati da sačekaju zvanično otkrivanje Call of Duty: Modern Warfare 3 da bi videli da li će uskoro ponovno posetiti Terminal ili Scrapyard.

Navodno se Call of Duty: Modern Warfare 3 razvija za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X|S. Ostalo nam je da vidimo da li su ove leakovene fotografije tačne. Možda su i delo nekog AI umetnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top