Vesti

Šta očekivati od Overwatch 2: Invasion mode?

Overwatch 2 upravo je dao igračima uvid u ono što mogu očekivati u Šestoj sezoni. Sa više PvE moda, novim PvP mapama i čak novim sistemom napredovanja heroja, Overwatch 2: Invasion sprema se da bude najveći update i dodavanje sadržaja do sad.

Iako je Overwatch 2 tek započeo Petu sezonu, već se najavljuje Šesta sezona. Nedavno je Overwatch 2 održao livestream otkrivajući neke uzbudljive mogućnosti koje dolaze u avgustovskoj nadogradnji.

Hero Mastery je single-player PvE iskustvo u kojem igrači mogu preuzeti jedinstvene izazove bazirane na herojima u različitim težinama kako bi vežbali fine tačke veština određenog lika. Igrači mogu zaraditi poene tako što brzo završe zadatke i sakupljaju kovanicu na mapi, a mogu uporediti svoje visoke rezultate sa prijateljima. Kada Hero Mastery lansira sredinom Overwatch 2 Sezone 6, pet heroja će imati Hero Mastery izazove: Sojourn, Tracer, Mercy, Winston i Reinhardt.

Overwatch 2 takođe uvodi sistem nivoa igrača koji počinje u Sezoni 6. Igrači mogu zaraditi iskustvo po heroju, bazirano na različitim kategorijama kao što su odigrane partije ili naneta šteta, izlečenje ili umanjena šteta. Pri određenim pragovima, igrači dobijaju oznake i bedževe za svoje heroje u Overwatch 2, otključavajući posebne kartice sa imenom inspirisane tim likovima. Nema ograničenja koliko iskustva igrači mogu dobiti u bilo kojoj kategoriji za svakog heroja, tako da igrači neće biti primorani da igraju drugačije kako bi otključali ove kozmetičke privilegije.

Misije priče u Overwatch 2: Invasion napokon guraju priču napred. Developeri su prikazali snimke iz misija priče u Gothenburgu i Riu, sa različitim neprijateljima, ogromnim mapama i šarmantnim interakcijama likova. Ovi trenuci prikazuju susrete nekih Overwatch 2 likova po prvi put u priči, pa igrači trebaju očekivati sjajan dijalog u misijama priče.

Mape Flashpoint takođe izgledaju potpuno drugačije od bilo kojeg drugog PvP moda u Overwatch 2. Igrači će morati zauzeti jednu od nekoliko kontrolnih tačaka na mapi, nakon čega će se otključati nova tačka na drugom mestu na mapi. Ova borba se nastavlja po prostranoj mapi dok jedna strana ne osvoji tri tačke. I nove mape New Junk City i Suravasa koje dolaze sa lansiranjem moda su najveće PvP mape u istoriji Overwatcha.

Na kraju, Event Misije su kooperativni PvE mod u kojem igrači sarađuju kako bi ispunili različite ciljeve. Mod je osmišljen da bude trajan i ponovljiv, i imaće određenu varijaciju kako bi ostao svež. Prva mapa, Underworld, je proširena verzija King’s Row PvP mape, ali igrači trebaju očekivati više mapa i neprijatelja u budućim nadogradnjama Overwatcha 2. Stream nije otkrio informacije o nadolazećem dodatnom heroju, ali igrači mogu očekivati da će uskoro saznati više o misterioznom liku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top