PC

Pristupačnost, radio stanice, zašto 30FPS – Novi detalji za Starfield

FOTO: Bethesda

Todd Howard je otkrio nove detalje o Starfield i objasnio odluku da zaključa frejmrejt na 30fps na Xbox Series X/S. U intervjuu sa Kinda Funny Games, Howard je razgovarao o opcijama pristupačnosti, prelasku planeta igre i radio stanicama u igri.

“Jedna stvar na koju se zaista oslanjamo u ovoj igri je veliki font koji je zaista važan u RPG-u gde ima puno stvari za čitanje”, rekao je. “Primetio sam da mi to zaista pomaže kada igram.”

Tokom nedavnog prikaza Starfield, Howard je rekao da igra sadrži “preko 1.000 svetova”. Rekao je da će “oko 10%” planeta koje igrači mogu posetiti podržavati život.

“Videli smo to sa našim drugim igrama, gde želimo da ga dizajniramo tako da se [istraživanje dobro oseća na nogama”, rekao je. “Ali imamo Boost paket – videli ste nešto od toga u videu – i imate veštine za Boost paket.”

Upitan da li će Starfield imati radio stanice u igri koje igrači mogu slušati dok istražuju, Howard je rekao: “Ima jedna, ali je uglavnom lokalna za određenu lokaciju.”

Howard je takođe objasnio odluku da zaključa brzinu kadrova na 30fps na Xbox Series X/S. Upitan da li je studio ikada razmatrao smanjenje funkcija kako bi uključio performansni mod, rekao je: “Nikada nismo gledali da uklonimo funkcije.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top