PC

Starfield Showcase donosi preko sat vremena gejmpleja

FOTO: Bethesda

Sinoć je završena i Starfield Direct prezentacija koja je pružila detaljan uvid u različite mehanike gejmpleja. Tokom sat vremena dugog programa, koji je usledio nakon Xbox Games Showcase-a, predstavnici više razvojnih odeljenja su prikazali različite funkcije igre, uključujući kreiranje likova, istraživanje galaksije i još mnogo toga.

Prema Todd Howard-u iz Bethesde, Starfield će imati “preko 1000 svetova”. Tokom prezentacije, Howard je pokazao planetu koju okružuje veliki mesec i naglasion da “možete posetiti taj mesec”, što će biti slučaj za mnoge planete u igri.

Igra će takođe imati “potpuno novi sistem animacija” i može se igrati i u trećem ili prvom licu. Takođe je prikazano kreiranje likova i novi sistem osobina. Osobine dolaze sa prednostima i nedostacima za igrače. Na primer, igrači mogu izabrati da upoznaju svog najvećeg obožavaoca koji će ih komplimentirati.

Starfield ima pet različitih stabala veština sa četiri ranga na svakom nivou. Neke od veština uključuju sposobnost korišćenja jetpack-a. Igrači mogu rešavati misije na različite načine koristeći govorne provere, provlačeći se ili koristeći pristup trčanja i pucanja.

Svaki svemirska luka u igri ima tehničare brodova koji nude specifične nadogradnje i opcije prilagođavanja za brod igrača. Starfield Direct takođe je istakao neke od pratioca koje će igrači moći sresti u igri. Pratioci zauzimaju brod igrača i mogu biti dodeljeni specifičnim planetama. Pratioci dolaze sa jedinstvenim questovima i imaju opcije romantičnih odnosa.

Igrači mogu napadati neprijateljske brodove i ukrcavati se na njih. Igrači takođe mogu sresti nasumične NPC-ove u svemiru. Na primer, prezentacija je pokazala igrača koji susreće brod pod nazivom Grandma (Baka), koji nudi robu.

Igrači mogu postavljati avanposte na većini područja koji mogu ugostiti pratioce. Oružje je potpuno prilagodljivo. Različite planete u Starfield-u imaju različite nivoe gravitacije. Na planeti sa niskom gravitacijom ispaljivanje balističkog oružja poslaće igrača unazad.

Bethesda je takođe zvanično otkrila ograničeno izdanje Starfield sata. Starfield Chronomark sat će biti uključen kao deo Constellation izdanja igre.

Uz sam Starfield Direct, dobili smo i Story trejler koji možete pogledati ispod prvog videa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top