Vesti

Overwatch 2 ima urnebesnu novu “kozmetičku metu” u mečevima otvorenog režima.

Igrači Overwatch 2 su stvorili novu kozmetičku metu koja odgovara određenim kostimima heroja u određenom setu. Ova meta stil se primenjuje u otvorenom režimu igre i uključuje kostime iz događaja sa ograničenim trajanjem i druge kozmetičke opcije.

Overwatch 2 je poznat po širokom izboru kostima koje igrači mogu koristiti kako bi svojim likovima dodali malo više ličnosti, a najbolja stvar kod njih je kako obično imaju tematski cilj za svakog od heroja u igri, mada postoje i nasumični dizajni. Na primer, D.Va i Brigitte imaju policijske uniforme, dok Genji može nositi kozmetiku koja ga čini sličnim Genosu iz One-Punch Mana. Opcije prilagođavanja za Overwatch 2 heroje uključuju određene visoko vredne kostime koji se pojavljuju samo tokom događaja sa ograničenim trajanjem, poput sportskih kostima tokom letnjih igara ili raznih Noć veštica kozmetika koja prikazuje heroje kao pirati, vampire, pa čak i Frankenstein.

Korisnik Reddit-a pod imenom House_of_Vines je stvorio novu “metu” oko ovih kostima koja bi se primenjivala u Open Queue mečevima. Ova ne tako ozbiljna meta procenjuje heroje na osnovu njihovog izgleda i da li se uklapaju u kategorije koje su prikazane na slikama. Očigledno, ovaj Overwatch 2 igrač  potpuno razume koliko su vredni kostimi, i tim koji u potpunosti prihvata određenu temu zaslužuje divljenje zajednice. Svaki tim se svrstava u različite motive, kao što je Tim Pčela, koji dozvoljava samo likove čiji kostimi se odnose na pčele, ili Tim Pod Morem, koji uključuje heroje koji imaju kozmetiku inspirisanu vodom, poput nadolazećeg Sojourn kostima.

Neke osobe sa Reddita su dale sugestije za kozmetičku metu u Overwatch 2, pri čemu su neki istakli da Džankrat, Roadhog, Kasilde i Vojnik 76 imaju kostime pirata koji bi se uklopili u motiv Piratskih brodova. Drugi zaljubljenici u kozmetiku brzo su osmislili nove timove, poput Tima Plamen, koji bi okupio likove kao što su Rajnhardt, Eš, Simetra, Pobunjenik i Genji, jer svi imaju kostime u kojima su plamenovi dominantni. Drugi korisnik je govorio o budućoj mogućnosti Tima Veštica koji bi uključivao Mercy, Kiriko, Zenjatu i Simetru, uz dodatak D.Va kao Crne Mačke, koja se uklapa u motiv iako ne koristi kostim veštice.

Kozmetika u Overwatch 2 i dalje je jedan od najboljih načina za igrače da se izraze. Kreiranje celine meta oko njih sledi korake igara poput Fashion Souls i drugih koje su videle igrače kako stvaraju modne izjave koristeći kozmetiku koju nude razne igre. Iako bi bila čudna situacija da igrači naleteli na neke od timova predloženih kozmetičkom metom tokom meča u otvorenom režimu, mnogi bi takođe smatrali da je koordinacija kostima impresivna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top