PC

Flight Simulator 2024 će dobiti ogromna poboljšanja u simulaciji

FOTO: Asobo

Tokom Microsoftovog nedavnog Summer Game Fest Showcase, proizvođač konzola je najavio iznenađujući nastavak na Microsoft Flight Simulator iz 2020. godine. Predviđen za sledeću godinu, tim u Asobo studiju je sada otkrio mnoge promene koje dolaze sa nastavkom.

Kao deo FlightSimExpo 2023. godine, Jorg Neumann – šef Microsoft Flight Simulator – i Sebastian Wloch, izvršni direktor Asobo Studio, su izašli na scenu da pokažu samo neke od MNOGIH promena, dodataka i poboljšanja koja dolaze zajedno sa Microsoft Flight Simulator-om 2024.

Kako je sakupio korisnik ResetEra Rhaast, jedna od najvećih novih funkcija koja je ranije najavljena je mogućnost preuzimanja preko desetak poslova, a tim sada objašnjava “Mi nismo igra, tako da ne pravimo igračke misije uopšte, radimo ove tačne avijacijske aktivnosti. Radimo sa mnogim organizacijama koje se bave gašenjem požara, koje se bave potragom i spasavanjem.”

Uprkos tome što postaje veći, klijent igre će srećom biti smanjen zajedno sa smanjenjem upotrebe interneta i vremena instalacije/učitavanja. Sa novim fizikom i aerodinamikom motora, MSFS 2024 radi na prepravljenom motoru koji omogućava poboljšanja performansi; višenitnost; krute i meke telo kao i fiziku tkiva i užadi.

Idući još dublje u simulaciju, Flight Simulator 2024 će uključivati električne, pneumatske, gorivne, hidraulične sisteme; sistem kvara i habanja; sistem tereta i putnika; i dublje/šire avionike pakete.

Na kraju, govoreći o detaljima sveta, Asobo je koristio mašinsko učenje da doda znatno više na planeti, uključujući 3D drveće; 3D stene sa pravim površinskim detaljima/mapom detalja i teselacijom; Poboljšani detalji tla; 3D teselirani materijali tla; poboljšana raznolikost drveća; poboljšane litice; potpuna sezona; aurora borealis; tornada; oluje; stada životinja i migracije; svetski brodski saobraćaj; tačan živi vazdušni saobraćaj i poboljšan saobraćaj vozila.

Microsoft Flight Simulator 2024 izgleda kao ogromna evolucija prethodne igre, uzimajući već odličan i omiljen naslov i ponovo ga obnavljajući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top