Vesti

Lifeweaver, Mei i Cassidy dobijaju unapređenja u Overwatch 2

Overwatch 2 će uskoro izvršiti promene na Lifeweaveru, Mei i Cassidy, potvrdio je jedan visoki zvaničnik Blizzarda. Ovaj uvid u putanju ovog free-to-play pucača stigao je u trenutku kada je jedan fan otkrio bag u Overwatch 2 koji može sprečiti neke igrače da otključaju heroje.

Iako su Mei i Cassidy deo Blizzarodovog takmičarskog FPS-a još od lansiranja originalnog Overwatcha sredinom 2016. godine, Lifeweaver je najnoviji dodatak na listi likova, kojeg su developeri izbacili 11. aprila na početku četvrte sezone igre. Iako Overwatch 2-ov Lifeweaver ima neke prilično jedinstvene sposobnosti, lik nije privukao mnogo igrača do sada, što je navelo Blizzard da mu pruži nekoliko unapređenja i izmene.

Još jedna takva promena će biti implementirana do kraja nedelje koja završava 1. jula, kako je potvrdio vodeći dizajner heroja u Overwatch 2, Alec Dawson. Developer je nedavno objavio na Twitteru da će dolazeći patch doneti nekoliko manjih unapređenja Lifeweaver-ovoj “Thorn Volley” sposobnosti, dodavši da ovo nije poslednje poboljšanje koje Blizzard planira za ovog “slabije biranog i igranog” heroja u bliskoj budućnosti. Ova nadogradnja će biti drugo unapređenje Lifeweavera tokom pete sezone Overwatch 2 i ukupno treće takvo pojačanje.

Isti patch će takođe balansirati sposobnosti kontrole mase nekih popularnih DPS heroja, pri čemu će Mei-in “Endothermic Blaster” dobiti povećanje štete uz smanjenje usporavanja. Istovremeno, Cassidy-jina “Magnetic Grenade” će doživeti blago smanjenje trajanja traženja i oblasti delovanja, rekao je Dawson. Developer je takođe otkrio da su planirane dodatne izmene balansa za jul, kada će Overwatch 2 Season 5 biti u punom jeku.

Blizzarodove popravke tokom sezone su istorijski imale različit uticaj na meta igre, pa je teško predvideti kako će ovaj dolazeći patch uticati na ovu igru. Međutim, što se tiče Lifeweavera, mala pojačanja alternativnog napada verovatno neće pomoći da ovaj heroj osvoji naklonost većine igrača. Da bi se to dogodilo, Blizzard bi verovatno trebao izvesti veću promenu u dizajnu Lifeweavera u Overwatch 2.

Što se tiče onoga što sledi za ovu popularnu pucačinu, developer je ranije potvrdio da će šesta sezona igre početi 10. avgusta, što je istovremeno i datum kada će biti predstavljen 38. heroj. Kao i Lifeweaver, ovaj još nepoznati lik će biti Support heroj, koji je i dalje najmanje zastupljena klasa u Overwatch 2, čineći manje od četvrtine ukupnog broja likova. Nakon toga, Blizzard će se usmeriti na 12. Tank heroja u igri, koji trenutno čeka najavu datuma izlaska.

Da li vi koristite Lifeweaver-a? Ako ne, zašto?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top