Vesti

Mortal Kombat 1 će imati kompozitora Devil May Cry 5

Potvrđeno je od strane NetherRealm Studios-a da će Casey Edwards biti kompozitor muzike za video igru Mortal Kombat 1. Ovaj kompozitor za video igre je stvorio muziku za igre kao što su The Division i Devil May Cry 5.

Mortal Kombat 1 je najnovija video igra u franšizi koja se smatra mekom reboot-om serijala Mortal Kombat. Igra će igračima omogućiti da dožive događaje alternativnog univerzuma stvorenog od strane Liu Kanga. Dodatno, igra će imati novu mehaniku pod nazivom Kameo Borci, u kojoj se NPC borci mogu pojaviti da pomognu igraču. Svaki od Kameo Boraca može biti izabran sa sporedne liste i kombinovati veštine boraca.

Nedavno je studio zadužen za Mortal Kombat 1 najavio da će Casey Edwards biti deo igre kao kompozitor muzike za igru. Ovo je objavljeno na zvaničnoj Twitter stranici igre i od strane samog Edwards-a. Zvanično saopštenje navodi da tim za razvoj jedva čeka da čuje njegove “Killer Kuts”. U međuvremenu, Edwards je izrazio ogromno uzbuđenje zbog svojih doprinosa originalnom soundtrack-u za Mortal Kombat 1, pre nego što je govorio o tome kako je odrastao uz Mortal Kombat franšizu još od vremena Super Nintendo konzole. Takođe je rekao da radi “sa malim timom veoma talentovanih kompozitora” dok igračima poručuje da mogu slušati muziku kompozitora u areni Cage Mansion.

Što se tiče portfolia Casey Edwards-a, umetnik je poznat po stvaranju muzike za mnoge produkcije. Edwards je kreirao muziku za The Division: Agent Origins, Killer Instinct i Devil May Cry 5 i njegovu Special Edition. Međutim, kompozitor je takođe stvarao muziku za TV serije i kratke filmove kao što su Spider-Man: Cake Day, Zombie Bullfighter i RocketJump: The Show. Kompozitor je uneo nezaboravne pesme u više igara, a jedna od najvoljenijih pesama je tema jednog od likova iz Devil May Cry 5. Igrači bi trebali biti uzbuđeni zbog Edwards-ovog učešća, jer se kompozitor pokazao uspešnim u projektima u kojima je učestvovao.

Zanimljiva priča i mehanika Mortal Kombat 1 čine se impresivnim za igrače. Nažalost, bilo je nekih manjih odsustava koja su umanjila pozitivan prijem ovog dela serijala, kao što je izostanak Kripte. Ipak, bogat izbor boraca i likovi za preuzimanje koji će doneti još crossover materijala, sigurno će doprineti nadoknadi nekih odsustava kako u rosteru igre, tako i u modovima igranja.

Mortal Kombat 1 nam stiže veoma  brzo, i to  19. septembra pa ćemo moći na PC-u, PS5, Switch-u i Xbox Series X/S čuti kakve kompozicije je Edwards spremio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top