PC

Pomeren datum izlaska za Baldur’s Gate 3 – izlazi ranije za PC

FOTO: Larian Studios

Datum izlaska Baldur’s Gate 3 je pomeren skoro mesec dana unapred na PC-u i odložen za nedelju dana na PlayStation 5. Razvojni tim i izdavač Larian Studios je rekao da planira da objavi igru po redosledu spremnosti platforme.

Dok su verzije za PC i PS5 obe ranije bile zakazane za objavljivanje 31. avgusta, prva će sada stići 3. avgusta, dok će druga biti objavljena 6. septembra.

Larian je rekao da Baldur’s Gate 3 cilja na 60FPS i da su blizu postizanja toga na PS5 platformi, ali im je potrebno još malo dodatnog vremena. “Ne želimo da pravimo kompromise po pitanju kvaliteta i mislimo da bi bilo šteta da smanjimo na 30fps ili napravimo druge kompromise kako bismo pogodili proizvoljan datum.

Larian je otkrio da Baldur’s Gate 3 uključuje tri puta više sinematičnog dijaloga nego sva tri romana Gospodara prstenova zajedno i 174 sata kinematografije, čineći ga više od dva puta dužim od svake sezone Igre prestola zajedno.

“Sav taj sadržaj služi da vam pruži ogroman izbor i posledice, osiguravajući da će avantura svakog biti jedinstvena. A što je još više, moći ćete da uživate u tom sadržaju ne samo u singlplejeru, već i u online multiplejeru ili lokalnom co-op-u.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top