Vesti

Nadolazeća Iron Man igra je uzbudljiva nova Marvelova franšiza za EA

EA Motive sada intenzivno radi na razvoju Iron Man igre nakon objave remastera Dead Space-a.

Marvel igre trenutno se dobro kotiraju. Sa uzbuđenjem koje prati predstojeće izdanje Marvel’s Spider-Man 2 i Marvel’s Wolverine, popularna mobilna igra Marvel Snap, kao i pohvale koje je 2021. godine dobio Guardians of the Galaxy, jasno je da su igrači generalno zadovoljni i uzbuđeni zbog dostupnih i nadolazećih Marvel igara. EA Motive-ova Iron Man igra je prva AAA Iron Man igra u godinama, što čini ovo još uzbudljivijim izdanjem za fanove ovog junaka u metalnom odelu.

S obzirom na to da je prošlo mnogo vremena od poslednje AAA Iron Man igre, EA Motive-ov pristup ovom superheroju je potpuna nepoznanica. Marvel’s Spider-Man iz Insomniac Games-a je savršeno uhvatio osećaj ljuljanja kroz Njujork kao Spider-Man, i koristeći to kao referentnu tačku za to kako bi superherojske igre trebale da se osećaju, zabavno je nagađati kako će letenje i manevrisanje u vazduhu kao Iron Man, dok se bombarduju neprijatelji u vazduhu i na zemlji, izgledati. Iron Man igra je nova franšiza za EA, i u eri u kojoj se prave pretežno remasteri, potpuno novo iskustvo nam donosi i osveženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top