Vesti

Isprobajte probnu verziju horor igre The Callisto Protocol dok još možete

Članovi PS Plus Premium pretplate imaju pristup ograničenoj probnoj verziji horor igre  The Callisto Protocol koju je Sony dao u ponudu. Članovi PS Plus Premium dobijaju neke bonuse u odnosu na ostale nivoe, jer pretplatnici u ovoj kategoriji mogu besplatno igrati odabrane PS1, PS2 i PSP igre.

Kako je otkriveno od strane Push Square-a, članovi PS Plus Premium mogu igrati The Callisto Protocol do jednog sata bez dodatnih troškova. Igrači trebaju imati na umu da se ovaj tajmer pokreće pri pokretanju igre, tako da je potrebno zatvoriti aplikaciju iz PS5 početnog menija kako bi se zaustavio. The Callisto Protocol nudi igranje od 12-14 sati, pa jedan sat može izgledati malo kratko. Bez obzira na to, pomoći će igračima da steknu praktično iskustvo sa The Callisto Protocolom i donesu odluku o o tome da li će kupiti ovu igru ili ne. 

The Callisto Protocol je horor igra iz 2022. godine, koja je izazvala veliku pompu čak i pre njenog samog izlaska. Međutim, The Callisto Protocol je dobio mešane kritike po lansiranju, s obzirom da verzija igre za PS5 ima ocenu od 69 na Metacriticu. Ni ocena korisnika nije mnogo bolja, trenutno ima ocenu od 6.8 od igrača na Metacriticu. Ipak, jednosatna probna verzija će omogućiti korisnicima koji su neodlučni oko The Callisto Protocola da isprobaju igru.

Trajanje probne verzije potpuno zavisi od naslova, ali većina nudi dva do tri sata igranja. Neke igre nude duže probe, pa članovi PS Plus Premium mogu isprobati Cyberpunk 2077 do pet sati. S druge strane, probna verzija za Hogwarts Legacy članovima omogućava igranje samo 45 minuta.

Ako niste do sad probali ovu igru, iskoristite to dok još možete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top