Vesti

Fanovima igre Battalion 1944 vraćen Kickstarter novac zbog neispunjenih obećanja

FOTO: Bulkhead Interactive

Bulkhead i njihova matična kompanija Splash Damage su objavili da će svi koji su podržali Battalion 1944 na Kickstarteru dobiti povraćaj novca bez postavljanja pitanja, bez obzira na platformu, nivo podrške ili vreme provedeno u igri.

“Kada smo pokrenuli Kickstarter Battalion 1944, naš cilj je bio da vratimo srž klasičnih multiplejer pucačina. Ta rečenica nas je povezala sa našim pratiocima koji su finansijski podržali našu viziju da proslavimo sve što je bilo sjajno u toj eri pucačina”, rekao je izvršni direktor studija Bulkhead Joe Brammer.

“Na kraju, nismo uspeli da u potpunosti ispunimo sve što smo se postavili kao cilj, pre svega izdavanje konzolne verzije. Bez početne podrške Kickstarter-a, Bulkhead ne bi postojao danas. Želimo da zahvalimo našim pratiocima što su verovali u projekat jednako snažno i strastveno kao i mi – ali pošto nismo uspeli da ostvarimo sve ciljeve koje smo prvobitno postavili, odlučili smo da u potpunosti refundiramo sve naše originalne Kickstarter pratioce.”

Bulkhead je prikupio oko 320,000 dolara za ovaj multiplejer naslov preko Kickstarter-a. Originalno je planirao da izda igru za Xbox One i PS4 nakon što je dobila puno PC izdanje u maju 2019. godine, ali konzolne verzije nikada nisu realizovane.

Splash Damage, koji je stekao engleski studio Bulkhead krajem 2022. godine, rekao je da igrači koji su podržali Battalion 1944 na Kickstarteru dobijaju email sa detaljima o tome kako da zatraže svoje povraćaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top