Vesti

Sistem glasanja u Silent Hill: Ascension izgleda kao ogromni eksperiment

Genvid Entertainment je otkrio novi video koji nudi uvid u interaktivnu seriju Silent Hill: Ascension. Prvi trejler je objavljen u maju, međutim, novi video nudi više detalja o emisiji. Ključni članovi kreativnog tima iz Genvida, Bad Robot Games, Behaviour Interactive i kompozitor Evin Key govore o uticaju koji će ova serija imati na fanove.

Silent Hill: Ascension prati više glavnih likova iz različitih delova sveta koje muče nova i zastrašujuća Silent Hill čudovišta. Vrebajući u senci, ova čudovišta prete da progutaju ljude, njihovu decu i čitave gradove dok ih privlače u mrak i nedavna ubistva i dugo potiskivana krivica i strahovi.

U Silent Hill: Ascension akcije miliona će odrediti ishod. Do trenutka kada se poslednja scena emituje, koji likovi su preživeli? Hoće li oni koji su ostali biti iskupljeni, prokleti ili će patiti? Čak ni tvorci projekta ne znaju kako će se Silent Hill: Ascension završiti. Umesto toga, sudbina likova je u rukama publike.

Svi gledaoci će vršiti interakciju sa serijom istovremeno, ali će biti i dužih perioda da se odluče na neki ishod.

Ovo se može predstaviti kao ogroman socijalni eksperiment koji može prikzati kakva će publika biti u ulozi sudije nad sudbinama već istraumiranih likova u novom Silent Hill svetu. Linija između toga da serija bude pravi hit ili loša ideja zavisi na kraju krajeva od odluka igrača i njihove želje za guranjem granicaa brutalnosti.
Podsećamo, ovo nije prva serija ovog tipa, jer je u prošlosti bilo više filmova ovog formata, prvenstveno epizoda/specijal serije Black Mirror – Bandersnatch, koji je prikupio dosta pozitivnih reakcija.

Trejler za Silent Hill: Ascension daje fanovima dublji uvid u razvijajuću naraciju i kako kreativni timovi prilagođavaju mitologiju izuzetno popularne survival franšize kako bi osigurali da serijal bude nezaboravno interaktivno iskustvo. Novi video možete pogledati ispod:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top