Vesti

Leakovi za Destiny 2 otkrivaju postojanje novih magija za Guardiane

Leakeri za igru Destiny 2 došli su do novog video zapisa u razvoju koji slučajno otkriva nadolazeće moći Darkness-a za Guardians. Prikaz sam po sebi je prilično mali i neupadljiv, ali čini se da potvrđuje šta će sledeći set sposobnosti biti i može pokrenuti potpuno novu rundu teorija u zajednici.

Ono što je posebno zanimljivo kod novog leakovanja informacija o moćima je da su i magije za Strand u Destiny 2 procurile na sličan način, kada je jedan od umetnika u Bungie slučajno postavio video koji je nagoveštavao potpuno novi tip magije pre nego što je zvanično najavljen. Iako izvor novog videa još nije poznat, verovatnoća da je lažan je prilično niska, što mu daje verodostojnost u širem smislu.

Iako je zajednica dugo sumnjala da će treći i možda poslednji set Darkness moći u Destiny 2 biti crvene boje, ova ideja sada konačno dobija verodostojnost novim curenjem gejmplej videa. Sam video, podeljen od strane korisnika Nimbus9002 na Reddit-u, prikazuje jedan od Transmat efekata igre, ovaj put je to “burst” inspirisan metanom iz Sezone Deep. Međutim, važan deo ovog prikaza je u HUD-u u igri, gde se moć jasno ističe crvenom bojom koja nije prisutna nigde drugde u igri. Bungie je istorijski bio pažljiv u razlikovanju Gardijanskih sposobnosti jednih od drugih, i nijedna od njih nije imala tako naglašenu crvenu boju do sada.

Iako se mogu pronaći određene paralele sa Solar magijom u Destiny 2, vredno je napomenuti da su one uvek bile narandžaste boje, a ne crvene. Trenutna verzija Destiny 2 nema stvarne magije u crvenoj boji, što očigledno ukazuje na to da Bungie radi na trećem i poslednjem setu Darkness magija Guardians koje mogu, ili ne moraju, biti deo nadolazećeg DLC-a pod nazivom The Final Shape.

Kako zajednica ne krije činjenicu da je većina igrača već potpuno iscrpljena od Destiny 2, Bungie je možda odlučio da iskoristi uzbuđenje izazvano pogledom na potpuno novi set magija kako bi podržao The Final Shape koji izlazi 2024. godine. Budući da srednjoročni demo nije trebao da ih na bilo koji značajan način pokaže, verovatno je da će misteriozne crvene magije ostati skrivene sve dok se ne pokažu u sledećem glavnom gejmpleju ili kasnije.

Vredno je napomenuti da se curenje informacija o moćima Destiny 2 Sezone 22 verovatno neće pojaviti, jer će biti držano u tajnosti sve dok ne bude objavljen The Final Shape. S obzirom na planove za nastavak Destiny-a nakon The Final Shape, moći Darkness-a u crvenoj boji možda će doći i mnogo kasnije, ali sada barem nezvanično znamo da dolaze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top