Vesti

Kick sa novim ažuriranjem dodao nove opcije

Kick je dodao neke važne nove funkcije koje će učiniti striming platformu još zabavnijom za obožavaoce. Od svog lansiranja, Kick je radio na poboljšanju, a ove nove funkcije su odličan dodatak koji će obradovati mnoge korisnike koji koriste sajt za gledanje striminga.

Pokrenut s namerom da bude konkurencija za Twitch, Kick je uspeo da privuče neka velika imena u svetu striminga. Iako mnogi smatraju Twitch vrhunskom platformom za striming, Kick je uspeo da se pokaže kao pristojna konkurencija, navodno nudeći popularnim kreatorima sadržaja veoma unosne ugovore kako bi strimovali ekskluzivno na platformi, kao što je xQc tvrdio za multimilionski ugovor. Pošto je Kick osnovan kao odgovor na Twitch koji je pooštrio pravila za strimovanje kockanja, prilično je impresivno da je platforma uspela da privuče ova velika imena uprkos tome što je bila u funkciji manje od godinu dana, a tim koji stoji iza sajta radi na cilju da Kick postane broj jedan platforma koju ljudi biraju za strimovanje.

Za one koji koriste Kick kao svoju omiljenu platformu za strimovanje, postoje dve ključne nove funkcije koje su sada dostupne na sajtu, od kojih je jedna ponavljanje četovanja na VOD-ovima i klipovima. Pored toga, tu je i dugme za preuzimanje klipova, tako da gledaoci mogu preuzeti neki od svojih omiljenih sadržaja na svoje uređaje. Sa velikim strimerima kao što je Ninja sada na Kick-u, mnogi obožavaoci ovih strimera će moći koristiti ove funkcije kako bi više uživali uovom sadržaju.

Ove funkcije ne samo da su velika poboljšanja platforme, već je Kick pitao pratioce šta bi još voleli da vide u budućnosti. To pokazuje da Kick pokušava da vidi šta publika najviše želi kako bi gledaoci bili što zadovoljniji platformom. Iako postoje strimeri koji su još uvek oprezni prema Kick-u zbog njegove blagosti prema strimovima kockanja, ove nove funkcije i traženje povratnih informacija od publike mogu pomoći da Kick postane velika konkurencija za Twitch.

Iako je Kick izazvao rasprave među nekim strimerima, platforma je za veoma kratko vreme stekla prepoznatljivost, što samo pokazuje da može biti potencijalna pretnja za Twitch. Samo vreme će pokazati da li će Kick nadmašiti Twitch, ali do tada, ove funkcije pomažu platformi da postane sve značajnija u svetu strimovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top