Vesti

Killer Instinct dobija besplatni remaster povodom decenije postojanja

FOTO: Iron Galaxy

Killer Instinct je jedna od zaboravljenijih franšiza borilačkih igara, sa serijalom koji nije video novi naslov od Xbox One ekskluzive 2013. godine. U iznenađujućoj najavi, otkriveno je da će desetogodišnja igra dobiti besplatno ažuriranje kasnije ove godine, donoseći nove promene balansa, poboljšani matchmaking i poboljšane rezolucije za Xbox Series X/S.

Najavivši iznenađenje na EVO 2023 (i preko Twittera), zvanični tim iza Killer Instinct je rekao: “Naši prijatelji @IronGalaxy su se vratili! I zajedno, donosimo vam besplatno ažuriranje Killer Instinct za 10. godišnjicu kasnije ove godine. Više informacija uskoro!”

Iako nisu podeljeni dodatni detalji, činjenica da Killer Instinct dobija bilo kakav oblik ažuriranja toliko godina nakon poslednje zakrpe je i iznenađujuća i ohrabrujuća. Iako nije najveća borilačka franšiza, Killer Instinct ima mnogo fanova i tako da videti seriju da ide tako dugo bez novog naslova je bilo teško.

Naravno, iako ovo nije nova igra u bilo kom obliku, činjenica da se Iron Galaxy vraća da bi 2013. godine Killer Instinct vratio na moderne standarde je zaista uzbudljiva i donosi puls dugotrajnoj franšizi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top