PC

The Elder Scrolls Online do sada ostvario 2 milijarde dolara profita

The Elder Scrolls Online ne privlači mnogo pažnje ovih dana, ali igra je i dalje živa i zdrava. Kroz godišnje ekspanzije i konstantna ažuriranja sadržaja, ESO je postao jedan od najbogatijih MMO-a na tržištu, posebno za one koji su zainteresovani za sadržaj priče. To je dovelo do toga da ESO ima gotovo 2 milijarde dolara ukupne zarade.

The Elder Scrolls Online je prvi put lansiran na PC-u u aprilu 2014. godine, tačno pre deset godina. Kako je izvestio PCGamer, tokom GDC razgovora, direktor Zenimax Online Studios, Matt Firor, potvrdio je da je igra od tada generisala blizu 2 milijarde dolara prihoda, što se svodi na otprilike 200 miliona dolara godišnje u proseku.

Nažalost, nemamo tačan broj, niti raspodelu koliko je tog novca došlo kroz pretplate, kupovine ekspanzija ili kupovine preko Crown Store.

ESO trenutno održava svoj 10. godišnji događaj, koji uključuje masovnu prodaju svog sadržaja za igru, pa ako je nikada niste pokupili, možete je uzeti i sve trenutne ekspanzije za 15 dolara. U junu, sledeće poglavlje igre će biti aktivirano sa ekspanzijom Gold Road.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top