PC

Magijska “pucačina” – Immortals of Aveum – ušla u gold fazu razvoja

FOTO: Ascendant Studios

Immortals of Aveum je magijska pucačina postavljena “u originalnom fantazijskom univerzumu preplavljenom magijom, punom sukoba i na ivici zaborava”. Razvijen od strane Ascendant Studios, naslov predstavlja debistudija. Kao takvo, uzbudljivo je videti da je naslov sada postao Gold ispred svog datuma izlaska 22. avgusta.

Najavivši putem YouTube videa, tim u Ascendant Studios je rekao: “Immortals of Aveum je zvanično postao zlatan! Prva igra iz  Ascendant Studios je spremna, a izlazak je neposredan! Pridružite se našem timu dok slavimo ovaj prekretnicu i otkrivamo šta je ovaj putovanje učinilo tako posebnim i zabavnim!”

Za neupućene, ‘Going Gold’ znači da je Immortals of Aveum Master disk poslat izdavaču igre EA. Nakon podnošenja zlatnog mastera, diskovi se mogu pritisnuti sa finalizovanim softverom, a digitalne prodavnice mogu otpremiti ‘finalnu’ verziju igre spremnu za objavljivanje. To je proces kroz koji prolazi svaka igra u razvoju i znači da (osim naknadnih zakrpa) Immortals of Aveum je kompletan i spreman za igranje.

Budući da je prva igra potpuno novog studija, ohrabrujuće je videti da se razvoj očigledno odvijao glatko – čak i ako je Immortals of Aveum postao Gold sa manje od dve nedelje na raspolaganju.

Ascendant Studios se uglavnom sastoji od bivših Call of Duty i Dead Space developera, što znači da ovo nije ni blizu njihovog prvog rodea. Nadamo se da će studio uspeti da udari “zlatnu žilu” sa svojim prvim naslovom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top