PC

Immortals of Aveum dobio besplatni demo

Immortals of Aveum je izgledao kao zaista cool igra, pružajući fantastičnu vizuelnu prezentaciju pokretanu Unreal Engine 5, uz retko korišćeni koncept FPS-a fokusiranog na magiju. Nažalost, 2023. godina je bila apsolutno prepuna dobrih igara, pa se nije prodavala tako dobro pri lansiranju. Da bi privukli više igrača da isprobaju igru, sada je objavljen besplatan demo.

Sada je dostupan besplatan demo za Immortals of Aveum, koji PC igrači mogu preuzeti na Steamu. Ovaj besplatni demo je takođe praćen velikim ažuriranjem igre, koje dodaje New Game+ mod i novi nivo težine za one koji žele da svoje borilačke veštine dovedu do krajnjih granica.

Immortals of Aveum je izdat pod izdavačkom etiketom EA Originals, razvijen od strane nezavisnog studija, Ascendant Studios, koji su osnovali bivši veterani EA. Igra nije dobila oduševljene kritike i takođe je izdata u zauzetom periodu, sa igrama poput Baldur’s Gate 3 i Starfield koje su lansirane u bliskoj blizini.

Iako igra sigurno izgleda grafički impresivno i verovatno je koštala puno novca za razvoj, cena igre pri lansiranju takođe se može videti kao problem. Kao nova franšiza, cena od 60e je teška prodaja – nešto što je Square Enix naučio na početku godine sa izlaskom Forspoken.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top