PlayStation 5

Procureli video otkriva dizajn PS5 Slim konzole

Prošle nedelje smo dobili ono što se činilo kao prvi detalji o dugo očekivanom PlayStation 5 Slim, sa jednim insajderom koji tvrdi da je osveženi uređaj samo 5cm kraći od trenutnog modela. Tvrdili su da imaju snimak same konzole, iako ga nisu podelili. Sada se insajder ponovo vratio, ovog puta nudeći kratak ali značajan video koji prikazuje još neobjavljenu konzolu.

Kako je izvestio PlayStation softverski developer i reverse engineer BwE, predstojeći PlayStation 5 Slim navodno je “oko 5cm ili tako kraći, ne mnogo tanji” i ima “čudnu krivinu u sredini sa manjim otvorima” dodajući da “BD pogon je manje zakrivljen pa izgleda čudno. Ima dva ružna crna proreza sa svake strane kućišta. Dvostruki USB-C na prednjoj strani.”

Dizajn je naravno subjektivan, pa se sada BwE vratio sa kratkim klipom koji prikazuje ono što oni tvrde da je PS5 Slim. Kao što se može videti iz snimka, čini se da će ovaj novi model ponovo uvesti dvostruki teksturirani dizajn viđen kod lansiranih PS4 modela – što znači da je delimično mat, delimično sjajan i odvojen gorepomenutim ‘ružnim’ crnim prorezima.

Još jedan izvor (ovog puta sa kineskog foruma) objavio je ono što izgleda kao promotivna slika Slima, dajući verodostojnost tome da je ovo konačni dizajn predstojećeg sistema.

Dizajn PS5 je od početka delio fanove, pa će biti zanimljivo videti kakav će biti konsenzus u vezi sa ovim novim modelom kada bude zvanično najavljen. Na osnovu sve veće stope curenja informacija, verovatno neće biti predugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top