Vesti

Preoder za Call of Duty: Modern Warfare 3 pruža nove bonuse igračima

Novo curenje informacija o igri Call of Duty: Modern Warfare 3 otkriva nekoliko bonusa za preorder koje će igrači moći da iskoriste kada nova igra bude lansirana. Novi bonusi za preoder su procureli pre događaja otkrivanja igre Call of Duty: Modern Warfare 3 unutar igre Call of Duty: Warzone, koji će se održati u četvrtak, 17. avgusta.

Modern Warfare 3 za 2023. godinu je procureo u promotivnom materijalu za Monster Energy tokom prošlog jula. Neposredno nakon tog curenja, Activision je potvrdio da će nova igra iz serijala Call of Duty biti otkrivena na događaju unutar igre Warzone. Na ovom događaju će igrači moći da vide potpuno otkrivanje Modern Warfare 3 i da zarade ekskluzivne nove nagrade kako za Warzone, tako i za Modern Warfare 2. Ove nagrade uključuju M13C pušku, embleme Konni Grupe, skok na Battle Pass nivou i Crimson Sound pozivnu karticu. Osim toga, igrači mogu zaraditi dodatne nagrade i bonuse preoder-om Modern Warfare 3 nakon događaja otkrivanja, prema najnovijim leakovanim informacijama.

Novo curenje informacija od strane CharlieIntel i dataminera za Call of Duty, Alaix, otkriva da će uskoro biti dostupni brojni bonusi za preoder Modern Warfare 3, zajedno sa novom “Vault Edition” verzijom. Preorder uključuju rani pristup beti za Modern Warfare 3 i rani pristup kampanji, baš kao i kod bonusa za preoder za Modern Warfare 2. Datum izlaska beta verzije za Modern Warfare 3 nije otkriven u podacima, ali datamini otkrivaju da će rani pristup kampanji početi nedelju dana pre lansiranja igre. Osim toga, paket “Soap Operator Pack” će biti ponuđen kao bonus za digitalnu prednaručbinu Modern Warfare 3. Soap će moći da se koristi kao operator u Warzone-u, Modern Warfare 2 i Modern Warfare 3.

Modern Warfare 3 Vault Edition uključuje pomenute bonuse za preorder, Nemesis Operator Pack, dva Weapon Vault-a, nadogradnju za Battle Pass (BlackCell), 1.100 COD bodova i 50 skokova nivoa. Nemesis Operator Pack omogućava igračima da koriste Price, Ghost, Warden i Makarov u Warzone-u i Modern Warfare 2. Prema dataminiranju, Modern Warfare 3 Carry-Forward sistem će osigurati da svi koji su uradili preoder Vault Edition-a mogu da koriste sve stavke na dan izlaska, uključujući igračeve operatore, Weapon Vault-ove i COD bodove.

Iako su bonusi za preorder Modern Warfare 3 veoma slični onima u Modern Warfare 2, zainteresovani igrači koji odluče da preorder igru odmah će dobiti korisne nagrade dok čekaju da nova igra bude lansirana u novembru. Ovi bonusi će omogućiti fanovima serijala Call of Duty da započnu prvu sezonu Modern Warfare 3 sa prednošću. Ako su glasine istinite, fanovi se takođe mogu radovati povratku Zombies moda u Modern Warfare 3.

Call of Duty: Modern Warfare 3 izlazi 10. novembra na PC-ju, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X|S platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top