PC

Starfield bi mogao imati čitave planete kao modove

FOTO: Bethesda

Šef Bethesde Pete Hines je nagoveštavao kakve vrste modova Starfield dozvoljava, a izgleda da će to biti poprilično širok spektar.

Kao deo intervjua sa Bethesda Twitch kanalom, Hines gleda unapred na lansiranje Starfielda sa uzbuđenjem zbog onoga što će modding zajednica uraditi.

“Kada počnete da razmišljate o vrstama zajednica koje dolaze oko igara Bethesda Games Studios, i stavljanju alata poput tog u ruke ljudima da idu, ‘kako bi vam se svidelo da napravite planetu?’” kaže on. “Sve to će biti odlično kada dobijete zajednicu koja dolazi i dodaje sve različite stvari koje žele. Izgrade svoje priče koje žele da ispričaju, šta god to bilo.”

Hines je u pravu. Skyrim je uglavnom opstao zbog vlasništva koje su fanovi preuzeli nad njim dodavanjem novog sadržaja koji žele da vide, dok Fallout 4 nije ništa manje u pogledu vrsta stvari koje možete instalirati. Starfield obećava ogroman prostor koji igrači mogu istraživati, tako da možemo samo zamisliti šta će igrači raditi u potrazi da ispune sav taj, pa, prostor (space). Dajemo mu nekoliko meseci pre nego što Starfield postane u suštini Star Wars igra, sa sve Death Star.

Sa Starfieldom tako blizu, ahem, lansiranja, i druge istaknute ličnosti iz Xbox-a i Bethesde takođe su razgovarale o nadolazećoj igri. Phil Spencer kaže da je Starfield “više Oblivion nego Skyrim”, iako Todd Howard nije siguran da će se svima svideti pristup Starfielda istraživanju jer je toliko drugačiji od drugih Bethesda igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top