Vesti

Imamo još potvrda da Minecraft dobija Series X nadogradnju

Minecraft je ubedljivo najprodavanija igra svih vremena, sa sandbox elementima usmerenim na kreativnost koji je prodao više od 238 miliona primeraka. Uprkos tome, tim u Mojang još uvek nije nadogradio igru za konzole trenutne generacije, a naslov je dostupan samo putem backwards compatibility. Nakon godina čekanja, čini se da će vlasnici konzola trenutne generacije konačno dobiti nativni port igre, sa više odbora za ocenjivanje igara koji nagoveštavaju ovu činjenicu.

Pre nekoliko nedelja smo izvestili da je nemački odbor za ocenjivanje igara (GSK) objavio novi unos za Minecraft na Xbox Series konzolama – sugerišući da će igra uskoro dobiti dugo očekivanu nadogradnju trenutne generacije.

Iako to još uvek nije zvanično potvrđeno, još jedan odbor za ocenjivanje – ovaj put ESRB – takođe je ažurirao svoj veb sajt da uključi verziju Series X|S Minecraft-a, čineći njegovo izdanje gotovo neizbežnim.

Trenutno, igra se pokreće samo na 1080p na Xbox Series X zbog činjenice da Minecraft nikada nije poboljšan za sada poslednju generaciju Xbox One X. Osim toga, ranije najavljeni ‘Super Duper Graphics Pack’ nikada nije došao do realizacije – niti je reklamirani ray-tracing režim.

S obzirom na to da je trenutna verzija Minecrafta za konzole toliko daleko iza, ova nadogradnja Series X|S ne može doći dovoljno brzo. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top