PC

Little Nightmares 3 nema co-op u lokalu, evo i zašto

FOTO: Supermassive Games

Little Nightmares je jedna od najuzbudljivijih novih horor igara u skorije vreme, sa prvim izdanjem igre koje se pojavilo 2017. godine, a zatim i nastavkom 2021. godine. Najavljen Gamescom 2023, Little Nightmares 3 će biti prva igra u serijalu koja će uključivati multiplayer co-op – ali samo online. Sada je tim iza nadolazećeg naslova tačno objasnio zašto.

U intervjuu koji je sproveo Gamesradar+, developer iza Little Nightmares 3 – Supermassive Games – govorili su o nadolazećem naslovu za 2024. godinu, njegovom tonu, implicitnom hororu serije i još mnogo toga.

Po prvi put, Little Nightmares 3 će vam omogućiti da se suočite sa hororima sa prijateljem, iako samo putem online co-op-a. Objašnjavajući razloge iza ove odluke, direktor igre Supermassive Wayne Garland je rekao:

“Co-op je bio najtraženija funkcija od strane naših fanova, tako da je bilo veoma važno da im to damo. Mislim da će to dodati sloj igri takođe, tako što ćete je doživeti sa prijateljem.”

Nastavili su: “Postavljena su nam pitanja o online naspram co-op-a na kauču. Kauč je nešto što smo razmatrali, ali opet, kada se vratite na atmosferu i imaerziju koju pokušavamo da izazovemo kroz Little Nightmares, mislim da je bilo važno za nas da se držimo samo našeg online co-op-a umesto tradicionalnijih aspekata zabave.”

Little Nightmares je prilično sumorna igra, pa ima smisla zašto se tim odlučio da ne uključi lokalni co-op kako bi osigurao da se ton naslova održava. Nadamo se da će ova odluka ispasti dobro kada Little Nightmares 3 bude objavljen negde u 2024. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top