Vesti

E3 otkazan i za narednu godinu, potpun povratak moguć 2025.

Kompanija za događaje ReedPop se razišla sa organizatorom E3 ESA, nakon otkazivanja ovogodišnjeg događaja u poslednjem trenutku.

Nakon ranijih izveštaja, ESA je takođe potvrdila da neće održati E3 u Los Angeles Convention Centru sledeće godine, iako se tvrdi da nije otvoreno otkazala planove za događaj 2024. godine.

Prema GamesIndustry.biz, trgovinsko telo radi na “potpunom preobražaju” E3 događaja za 2025. godinu.

E3 je trebao da se vrati na svoj prvi lični šou u četiri godine ovog leta kao deo višegodišnjeg dogovora sa organizatorom PAX ReedPop. Međutim, nakon meseci pripreme i neizvesnosti, sve je otkazano u martu.

Tada je ReedPop tvrdio da “jednostavno nije stekao održivo interesovanje neophodno da bi ga izvršio na način koji bi prikazao veličinu, snagu i uticaj naše industrije”.

U novoj izjavi, šef ReedPop igračkih događaja Kyle Marsden-Kish rekao je: “Uživali smo u radu sa ES i cenimo njihovu posvećenost industriji igara u celini. Iako nećemo biti uključeni u budućnost E3 radujemo se njenom razvoju i gde će ESA to odvesti.”

U odsustvu E3, mnogi drugi događaji su se odvijali u LA u junu, uključujući rivala Summer Game Fest producenta Džefa Kejlija, Ubisoft Forward i Xbox Showcase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top