Vesti

Dying Light 2 ima preko 230 strana uklonjenog sadržaja

Nedavno, jedan član zajednice Dying Light 2 smatrao je da bi bilo korisno iskoristiti svoje vreme da sastavi svaki delić izbačenog sadržaja iz igre u jedan ogroman dokument. Kada je završio, rezultat je bio u obliku dokumenta od 231 stranice koji pokriva sve, od izbačenih frakcija, kvestova, dijaloga, regiona, oružja i svega ostalog što možete zamisliti.

Ali postaje bolje – ovaj dokument je majstorski kreiran. Mislim, stilizovan je, sadrži sve vrste slika, fontovi su valjani, i dobro je napisan. Sastavio ga je korisnik pod imenom Sneed – koji možda to ne shvata, ali ovaj dokument je praktično jedan od najboljih prikaza izbačenog sadržaja koje smo ikada videli… Ikada.

Vreme je da se smestite sa omiljenom grickalicom, otvorite čokoladno mleko i preuzmete ‘Nezvanični dokument o izbačenom sadržaju iz Dying Light 2’ na svoj telefon ili pouzdani e-čitač. To je monumentalni dokument koji sveobuhvatniji više nego što se možete nadati, i sadrži prethodno neviđene informacije o gotovo svakom aspektu Dying Light 2, koji je objavljen u februaru 2022. godine.

Dok prolazite kroz ovaj dokument, saznaćete da su čitave frakcije potpuno uklonjene iz Techland-ovog otvorenog sveta zombi-ubijajućeg epa. Postojale su cele linije zadataka koje su izgorele iz finalnog izdanja, i potpuni regioni samo isečeni iz glavnine onoga što je na kraju objavljeno.

Postoji mnogo fanova koji su bili razočarani Dying Light 2, jer se činilo kao korak unazad od prve igre koja je objavljena 2015. godine. Lično, nisam imao mnogo problema sa bilo čim od toga, ali šokantno je videti koliko je sadržaja uklonjeno iz igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top