Vesti

Podrška za modove naredne godine dolazi u Starfield

Starfield trenutno ne oskudeva u modovima – posebno u čudnim – ali Todd Howard je potvrdio da će zvanično podržani modovi doći u ekosistem Starfielda 2024. godine. Uglavnom, modderi su već imali svoj način sa Starfieldom, uvodeći UI modove, prilagodjavajući pratioca i umetajući slike proverava beleške Phila Spencera na svetlosne zrake svuda.

Međutim, 2024. godine, modderi Starfielda će dobiti pristup Creation Kitu, koji je Bethesda zvanični set alatki za stvaranje komplikovanih modova u svojim igrama. Takođe postoji mogućnost da će se vrata otvoriti i za korisnike Xboxa da preuzmu i koriste modove, baš kao što su mogli godinama unazad u Fallout 4.

Mogućnosti su beskrajne – od prilagođenih planeta do celokupnih potraga, očekuje se da će korisnički kreirani modovi za Starfield biti neverovatni.

Govoreći za Famitsu, Todd Howard je izjavio:

“Kada modovi budu spremni, moći ćete da uradite gotovo sve kao što smo radili u prošlosti, i modovi će biti podržani sledeće godine, ali to ćemo učiniti na veliki način jer i mi to volimo.”

Otkako je Fallout 4 objavljen 2015. godine, nije imao problema da ostane relevantan i živ – i to je uglavnom zahvaljujući impresivnoj modding sceni koja okružuje igru. Postoji desetine hiljada modova dostupnih za Fallout 4, neki od kojih mogu biti veoma manji, a neki koji mogu promeniti celokupni izgled igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top