Vesti

Poznati insajder procureo informacije o novoj Donkey Kong igri

Pyoro, istaknuti insajder koji procuređuje informacije o Nintendo igrama, dao je novu naznaku u vezi sa budućim Nintendo Direct događajem koji će na neki način uključivati Donkey Konga. Ovaj insajder ima prilično tačan istorijat kada je reč o ovakvim stvarima. Na primer, nagovestio je rimejk igre Super Mario RPG i novi 2D Mario platformer pre njihovih zvaničnih predstavljanja na Nintendo Directu u junu 2023, zajedno sa drugim igrama kao što su Everybody 1-2 Switch i Sonic Superstars. Najnovija naznaka od Pyora stigla je na Twitteru nakon njegovih prvih procurelih informacija o igri Donkey Kong za sledeći Direct.

Najnovije glasine sugerišu kada će se održati sledeći Nintendo Direct, sa mnogima koji tvrde da će to biti sredinom septembra. Ovo očekivanje je potkrepljeno predstojećim Tokyo Game Showom 2023, gde Nintendo obično organizuje Direct pre početka događaja. Iako još nije zvanično potvrđen, Pyoro je procureo informacije o tome koje igre će navodno biti otkrivene na ovoj prezentaciji. Konkretno, novi trag koji je dao upućuje na to da će igra biti nova igra u seriji Mario vs. Donkey Kong.

Dan nakon Pyorovih prvih naznaka o Nintendo Directu u septembru, objavio je niz tvitova koji prikazuju scene iz pozorišnog filma Super Mario Bros. od ranije ove godine. Prva naznaka bila je GIF na kojem Donkey Kong kotrlja, uz natpis “vidimo ko je, ali ne vidimo protiv koga se bori,” a koji je bio praćen drugim tvitom ispod. Prikazivalo se mirovanje scene borbe između Maria i Donkey Konga iz istog filma. To je bio signal da Pyoro nagoveštava novu igru Mario vs. Donkey Kong, a ne novi platformer kao što je Donkey Kong Country.

Ovaj detalj je potom dodatno pojašnjen kada je Supahsta na Twitteru upitao da li će uključivati mini figure, koje su kolekcionarske igračke koje potiču iz mini podserije. Pyoro je potvrdio da hoće, što verovatno znači da će fanovi videti još jedan puzzle platformer između dva originalna Nintendo rivala. Podserija Mario vs. Donkey Kong predstavila je Donkey Konga kao antagonistu, sa radnjom ili igrivim likovima koji obično kruže oko njega i mini Mario igračaka.

Odgovori su imali neke fanove koji su bili razočarani što bi ovo mogla biti sledeća igra koja uključuje Donkey Kong IP. Poslednja igra u seriji, Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars iz 2015. godine, dobila je pomešane kritike. Iako je Pyoro do sada imao tačan istorijat, ove informacije treba uzeti sa rezervom dok se ne da zvanična najava ili o sledećem Nintendo Directu ili ovoj novoj Donkey Kong igri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top