Opisi igara

Besplatni kutak: Eternium

Eternium je jedna od najinteresantnijih igara manjeg obima koju sam igrao u poslednje vreme. U suštini je dungeon crawler, ali sam gejmplej, pomoć koju dobijate od saveznika i način na koji su nivoi dizajnirani APSOLUTNO drže igrača angažovanim. Posebno za besplatnu igru, koja je za promenu zapravo besplatna.

Vaš lik može lako da se unapredi bez osećaja da farmate u nedogled, tako da je grajnd sveden na minimum. Oprema je dobra u svim različitim kategorijama, a dobijaćete je dovoljno često da ne morate da brinete o farmovanju za nešto posebno, ili ponovnom igranju nivoa za tih 5% šanse da ispadne nešto PREJAKO.

Gejmplej i minioni protiv kojih se borite su vizuelno raznovrsni, a mapa koja pokazuje nadolazeće teže neprijatelje (kao i sanduke sa blagom) je neprocenjiva! Po završetku nivoa, sva oprema i blago se automatski ”magnetizuje” prema vama.

Možete napraviti portal nazad do početnog grada u bilo kom trenutku, posebno ako je boss koga pokušavate da pobedite previše jak, što vam omogućava da dođete do svog sanduka i zamenite opremu, a zatim prođete kroz portal direktno do borbe sa pomenutim bossem, bez potrebe da ponovo prelazite nivo. Isto važi i za završni portal; ako je vaš inventar pun, možete proći kroz portal do početnog grada i prodati ili razbiti opremu niskog nivoa, a zatim se vratiti i uzeti ostatak loot-a. 

Vrlo je zadovoljavajuće unapređivati svoje čarolije i statove, a promene možete odmah primetiti u tome kako utiču na minione protiv kojih se borite. Najbolji element (sa mog stanovišta) je to što možete bukvalno uskočiti i igrati 10 minuta i iskočiti bez lošeg osećaja i propuštanja bilo čega, ili možete prosto igrati satima. Za Eternium posebno važi ona drevna izreka: ”Vreme leti kad se lepo zabavljaš!”

Eternium možete preuzeti na ovom linku.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top