Domaća Scena

Esports turnir na Urban sport festu – takmičite se i osvojite zvanični dres srpske košarkaške reprezentacije!

Kao deo 9. Evropske nedelje sporta, Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) u saradnji sa Olimpijskim Komitetom Srbije organizuje specijalni NBA2K24 turnir na beogradskom Urban sport festu! Vidimo se utorak, 26.09. na Silosima!

Evropska nedelja sporta je događaj pokrenut od strane Evropske komisije. Ovaj događaj se ove godine po 9. put realizuje u mnogim evropskim zemljama, uključujući Srbiju, a njegov plemeniti cilj je razvoj i promocija sporta i fizičke aktivnosti, posebno kod mladih.

Zvaničan početak Evropske nedelje sporta biće obeležen u Valensiji 23. septembra 2023. godine. Tokom nedelje, mnogobrojni sportski i edukativni događaji biće organizovani širom Evrope sve do 30. septembra.

U okviru Evropske nedelje sporta, i u Srbiji će biti organizovani mnogi događaji, aktivnosti i radionice u čak 19 gradova i mesta, uključujući Niš, Suboticu, Novi Sad, Zaječar, Beograd i mnoge druge.

Jedan od ovih događaja biće Urban sport fest, koji će se održati u utorak, 26. septembra na beogradskim Silosima sa početkom u 16:00 časova. Festival urbanih sportova namenjen je pre svega mladima, sa ciljem da promoviše urbanu sportsku kulturu.

urban-sport-fest-beograd-silosi-esport-1
Foto: OKS

Festival je muzičkog, plesnog, umetničkog i pre svega sportskog karaktera, te podrazumeva: muzičke nastupe domaćih urbanih izvođača, afirmisane di-džejeve, izložbe grafita, skejtbord takmičenje, plesnu radionicu, fristajl basket, klajmbing, crtačku, parkur radionicu, kao i radionicu virtuelne realnosti i esports turnire.

Na Urban sport festu ćete imati priliku da posetite štand Srpskog Saveza Elektronskih Sportova i Esportova, koji će u saradnji sa Olimpijskim Komitetom Srbije organizovati esports turnir u simulaciji košarke NBA2K24. Od 17:00 do 21:00 časova, svi ljubitelji košarke i video igara će moći da se oprobaju u takmičenju gađanju trojki za šansu da osvoje mnoge vredne nagrade, uključujući zvanični dres naše košarkaške reprezentacije sa Evropskog prvenstva 2023 i košarkaške lopte, kao i majice i BeActive paket iznenađenja koje je obezbedio Olimpijski Komitet Srbije.

Učešće na turniru je potpuno besplatno i dostupno za sve. Prijave se vrše na licu mesta, a možete se prijaviti i ranije putem ovog linka. Za dodatne informacije o turniru posetite ovaj link.

Vidimo se na turniru u utorak, 26. septembra od 17:00 časova na Silosima!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top